amenajari interioare cu discount
Preturi amenajari interioare pentru apartamente

Preturi amenajari interioare pentru clientii care cumpara un imobil nefinisat si doresc amenajarea acestuia pentru a-l face locuibil. Cei mai multi dezvoltatori imobiliari ofera locuinte clientilor in faza in care acestea mai au nevoie de multe operatiuni (semifinisate, asa cum se poate vedea si in imaginea de mai jos). Preturile acestora pentru finisajele interioare pornesc de la 4000-5000 euro, in functie de suprafata. Oferta noastra de pret va aduce o economie de 1000-2000 euro (in functie de suprafata apartamentului) pentru bugetul dumneavoastra!

apartament semifinisat - preturi amenajari interioare

Preturi amenajari interioare estimate pentru urmatoarele lucrari: gletuire pereti si tavane, zugravire cu vabail, montaj parchet laminat, montaj gresie si faianta (baie, bucatarie, hol), instalare obiecte sanitare baie (vana / cabina dus, WC, chiuveta)

preturi amenajari interioare - apartament 2 camere

Apartamente cu suprafata de 30-40 mp: 1600 euro pentru manopera, 3400 euro pentru manopera si materiale (ambele incluse)

Apartamente cu suprafata de 40-50 mp: 2000 euro pentru manopera, 3900 euro pentru manopera si materiale.

Apartamente cu suprafata de 50-60 mp: 2400 euro pentru manopera, 4300 euro pentru manopera si materiale.

schita apartament 60 mp

Estimarile pentru materiale includ un pret mediu in raportul calitate/pret. Spre exemplu, pentru cumparare faianta, se poate alege, dupa preferinta, un produs care costa undeva la 40 RON / mp. Acesta este un pret mediu. Sunt multe sortimente de faianta mult mai ieftine dar si altele mult mai scumpe. Cine doreste sa opteze pentru variantele mai scumpe nu se va putea incadra in bugetul pe care l-am estimat.

imagine apartament finisat

Preturi amenajari interioare pentru case / vile

Estimarile de pret pentru amenajare apartamente pot fi luate ca si ghid pentru suprafete similare in cazul caselor /vilelor. Cuantumul va creste direct proportional cu suprafata construita ce urmeaza sa fie amenajata.

Modalitate plata: la semnarea contractului ce contine detaliile amenajarii interioare se achita un avans de 20% din valoarea manoperei. O a doua plata, de 40%. se face in momentul in care amenajarea locuintei depaseste jumatate din volumul de lucrari de executat. La final se achita si cei 40% ramasi. Pentru costuri de manopera mai mari de 3000 euro se va face o plata etapizata in functie de progresul lucrarilor.

Pentru mai multe informatii si progamari, nu ezitati sa ne contactati folosind datele de pe pagina Contact.

Oferim serviciile noastre ca firma de constructii in localitatile: Sibiu, Selimbar, Cisnadie, Talmaciu si zonele limitrofe.