amenajari interioare cu discount
Preturi amenajari interioare pentru apartamente

Preturi amenajari interioare pentru clientii care cumpara un imobil nefinisat si doresc amenajarea acestuia pentru a-l face locuibil. Cei mai multi dezvoltatori imobiliari ofera locuinte clientilor in faza in care acestea mai au nevoie de multe operatiuni (semifinisate, asa cum se poate vedea si in imaginea de mai jos). Preturile acestora pentru finisajele interioare pornesc de la 4000-5000 euro, in functie de suprafata. Oferta noastra de pret va aduce o economie de 1000-2000 euro (in functie de suprafata apartamentului) pentru bugetul dumneavoastra!

apartament semifinisat - preturi amenajari interioare

Preturi amenajari interioare estimate pentru urmatoarele lucrari: gletuire pereti si tavane, zugravire cu vabail, montaj parchet laminat, montaj gresie si faianta (baie, bucatarie, hol), instalare obiecte sanitare baie (vana / cabina dus, WC, chiuveta)

preturi amenajari interioare - apartament 2 camere

Apartamente cu suprafata de 30-40 mp: 1600 euro pentru manopera, 3400 euro pentru manopera si materiale (ambele incluse)

Apartamente cu suprafata de 40-50 mp: 2000 euro pentru manopera, 3900 euro pentru manopera si materiale.

Apartamente cu suprafata de 50-60 mp: 2400 euro pentru manopera, 4300 euro pentru manopera si materiale.

schita apartament 60 mp

Estimarile pentru materiale includ un pret mediu in raportul calitate/pret. Spre exemplu, pentru cumparare faianta, se poate alege, dupa preferinta, un produs care costa undeva la 40 RON / mp. Acesta este un pret mediu. Sunt multe sortimente de faianta mult mai ieftine dar si altele mult mai scumpe. Cine doreste sa opteze pentru variantele mai scumpe nu se va putea incadra in bugetul pe care l-am estimat.

imagine apartament finisat

Preturi amenajari interioare pentru case / vile

Estimarile de pret pentru amenajare apartamente pot fi luate ca si ghid pentru suprafete similare in cazul caselor /vilelor. Cuantumul va creste direct proportional cu suprafata construita ce urmeaza sa fie amenajata.

Preturi pentru renovarea unui apartament sau a unei case

Renovarea locuintei este o provocare mai mare decat amenajarea care porneste de regula de la stadiul „la gri” si aduce spatiul in faza „la cheie”. Acest lucru se datoreaza faptului ca inainte de a se incepe lucrarile de amenajare, trebuie indepartat ceea ce este vechi si perimat – zugraveala veche (daca este huma sau var), pardoseli, gresie si faianta vechi (din baie si bucatarie), obiecte sanitare vechi etc. Estimarea de pret se face doar dupa o examinare a locuintei si dupa stabilirea precisa a lucrarilor necesare. Mai multe detalii despre costuri si diferenta dintre renovare si amenajare gasiti pe pagina Renovari case si apartamente Sibiu (click pentru a accesa pagina).

Modalitate plata: la semnarea contractului ce contine detaliile amenajarii interioare se achita un avans de 10-20 % din valoarea manoperei (procentul variaza in functie de valoarea totala a manoperei – pentru sume mai mari de 3000 euro, procentul pentru avans este mai mic). Restul sumei se achita in transe saptamanale, pana la termenul de finalizare a lucrarii.

Preturi evaluari costuri: in cazul in care evaluarea se face telefonic, fara vizita la fata locului (in cazul apartamentelor noi, la gri, care necesita amenajare si lucrarile sunt cele clasice si usor de evaluat) nu percepem nici un fel de taxa, evaluarea este gratuita. Pentru deplasare la fata locului si o evaluare generala, tariful este de 50 ron si se achita cu ocazia vizitei. Daca se doreste un deviz detaliat, care sa cuprinda costuri pentru fiecare tip de lucrari si o evaluare de costuri pentru materiale, in functie de complexitatea lucrarii costul realizarii acestui deviz porneste de la 200 ron (suma convenita se achita inainte de livrarea devizului). Aceste sume se deduc din contravaloarea lucrarilor dupa semnarea contractului pentru executia acestora.

Pentru mai multe informatii si progamari, nu ezitati sa ne contactati folosind datele de pe pagina Contact.

Oferim serviciile noastre ca firma de constructii si amenajari interioare si exterioare in localitatile: Sibiu, Selimbar, Cisnadie si zonele limitrofe.