zugraveli sibiu

Zugraveli lavabil spatii rezidentiale si comerciale

Zugraveli lavabil pentru case, apartamente si spatii comerciale. Zugravirea peretilor este etapa care va marca in mare masura atmosfera locuintei. Culorile alese si precizia delimitarii granitelor dintre culori vor da o nota aparte caminului.

Pentru cei doritori de ceva special, le recomandam folosirea tapetului pentru unul dintre pereti. Diversitatea culorilor si modelelor de tapet nu poate fi concurata de lavabil. Pentru o executie de calitate, peretii trebuie sa fie la fel de drepti ca si in varianta zugravirii lor cu lavabil. Ornamentarea unui perete cu un tapet frumos va da o nota aparte incaperii respective, asa cum se poate vedea si in imaginile de mai jos:

De unde pot cumpara tapet? Toate magazinele mari ofera o gama variata de tapet. Dedeman, Hornbach, LeroyMerlin. In general pretul reflecta si calitatea tapetului. In plus, daca e vorba de un singur perete, asa cum recomandam, pentru a nu fi prea multa culoare, chiar merita ales ceva frumos si de calitate. Nu uitati ca alegerea tapetului trebuie sa tina cont de culoarea de lavabil existenta in spatiul unde se monteaza tapet pe un singur perete. Alternativ, se poate regandi designul camerei, alegand mai intai tapetul si apoi culoarea de lavabil asortata.

Lucrari de zugraveli si montaj tapet executam in localitatile: Sibiu, Cisnadie, Talmaciu, Avrig si zonele limitrofe.